Cum dezvoltă cursanții abilități socio-emoționale cu Minecraft?
În 2017, Microsoft a lucrat cu cercetătorii educaționali de la Getting Smart, la un studiu dedicat elevilor care învață cu Minecraft: Education Edition. Mai mult de

În 2017, Microsoft a lucrat cu cercetătorii educaționali de la Getting Smart, la un studiu dedicat elevilor care învață cu Minecraft: Education Edition. Mai mult de 90% dintre profesorii chestionați au menționat rezolvarea problemelor, creativitatea, gândirea critică și colaborarea ca abilități dobândite prin utilizarea Minecraft în clasă. În cei doi ani de la studiu, mai multe rapoarte au citat beneficiile învățării socio-emoționale (SEL) ale Minecraft. Comunitatea de educatori a concluzionat faptul că studenții dezvoltă empatie, exersează rezolvarea conflictelor și demonstrează abilități de conducere atunci când Minecraft: Education Edition face parte din mediul de învățare în clasă. Raportul “Class of 2030″ a prezis că până în 2030, între 30 până la 40 la sută din locuri de muncă vor necesita abilități social-emoționale explicite. Elevii intervievați pentru acest studiu au explicat interesul lor pentru învățarea personalizată: „să exploreze și să aleagă variante care să le deblocheze curiozitatea și potențialul” și “își doresc profesori care îi cunosc și îi înțeleg ca pe indivizi”. Minecraft se angajează să întâlnească elevii și educatorii acolo unde sunt, cu conținut de învățare și caracteristici care îi ajută să prospere în clasă și nu numai. Suntem încântați să anunțăm lansarea unui nou pachet de conținut SEL, iar acest set de lecții speciale și lumi imersive pentru Minecraft: Education Edition îi va ajuta pe educatori să învețe abilități social-emoționale și să creeze săli de clasă mai elaborate.

The Mindful Knight

Descoperă “TheMindful Knight”, o lume interactivă care introduce conștientizarea sinelui, conștientizarea socială și autoreglarea printr-o serie de căutări interesante într-o lume medievală. Această lume a fost produsă de o echipă internațională de designeri de jocuri, participanți la Microsoft Hackathon și educatori. The Mindful Knight introduce patru practici de conștientizare axate în jurul conștiinței de sine și gestionarea emoțiilor.

Cetățenie digitală

Explorați cetățenia digitală în această lecție despre a fi utilizator de internet responsabil. În timp ce explorează o lume Minecraft, elevii vor întâlni domenii care abordează probleme precum durerea, trolling-ul, plagiatul și comportamentul online respectuos. Planul de lecție însoțitor include un ghid de discuții și un eșantion de contracte sociale pentru sala de clasă.

Insula Inspiratiei

“Inspiration Island” este un parc tematic plutitor conceput pentru a-i introduce pe elevi și educatori în modul creativ în Minecraft: Education Edition. Planul de lecție acoperă conștientizarea, comunicarea și exprimarea de sine. Această lume a fost creată de echipa de design a jocurilor Minecraft și este disponibilă pentru toate versiunile Minecraft:EE.


iTech Academy. Made with love in Romania.

Call Now Button