iTech Academy

Lasă-ne să te provocăm și vei descoperi o lume de care până acum te temeai pentru că nu o înțelegeai, dar care devine fascinantă odată ce începi să o înțelegi.


Instructorii noștri te vor ajuta să te integrezi și să evoluezi în cadrul cursurilor, iar pe parcursul lor și la final te vei bucura pe deplin de investiția făcută.


Alături de noi vei lua parte la proiecte de inițiere în IT, ulterior vei putea chiar tu să creezi aceste proiecte.

De ce iTech Academy?

  1. Prin prisma structurii cursurilor, copilul va dezvolta gândirea logică și va lucra atât individual cât și în echipă.
  2. Cursurile predate, metodologia, implicarea instructorilor și modul de implementare sunt mereu actualizate la cele mai noi tendințe.
  3. Pentru că iTech Academy este partener oficial Microsoft Education România.
  4. Copilul are parte de experiență și expertiza unei echipe cu zeci de ani de progres în IT, care îi vor putea răspunde la orice întrebare și îl va ghida pas cu pas.
  5. Noi nu ne oprim după terminarea cursului! Odată intrat în comunitatea noastră, vei avea acces la platforma iTech Academy, unde instructorii te vor ajută cu proiectele tale viitoare, și vei lua parte la toate evenimentele comunității.
  6. Îți oferim timp și bani, deoarece odată absolvite cursurile noastre, nu vei mai avea nevoie de alte cursuri IT, vei învăța în același timp și cum să înveți singur.
  7. Și nu în ultimul rand copilul va deprinde abilitățile cu ajutorul cărora va putea manevra inteligența artificială .

190+ Studenti

3 Profesori de TOP

250+ Sesiuni

10+ ani Experienta

Unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizării Minecraft în sala de curs este posibilitatea ca elevii să colaboreze pe proiecte creative, indiferent dacă elaborează un parc tematic, proiectează un oraș durabil sau vizualizează un scenariu de poveste creat în câteva săptămâni.


Minecraft: Education Edition este un parteneriat creat de Microsoft împreună cu Microsoft Azure pentru a îmbunătăți experiența de clasă multiplayer pentru profesori și cursanți.


Căutați modalități de implicare a copiilor sau a grupului de colegi de la scoală, în imaginarea unui viitor mai durabil? Iată o idee: derulați o provocare de design folosind Minecraft pentru a crea idei și a încuraja participarea civică.

Minecraft: Education Edition oferă elevilor tot ce au nevoie pentru a începe să învețe tainele calculatoarelor.

În acest atelier interactiv, aflați elementele de bază ale utilizării codului de programare, funcții de codare în jocuri și explorați curriculum-urile noi pe care le puteți utiliza în școală.  

Minecraft & Educația merg bine împreună.

Minecraft: Education Edition este un produs creat pentru a oferi o alterantivă viabilă orelor clasice.


La fel ca jocul Minecraft, Minecraft: Education Edition este conceput pentru a fi o platformă versatilă și deschisă. Utilizând platforma digitală și experiența în clasă, elevii pot dezvolta abilități în colaborare, rezolvarea problemelor, comunicare și multe altele. Nu există limită pentru ceea ce elevii pot învăța în joc și nici o limită pentru modul în care jocul poate extinde învățarea în clasă. 

iTech Academy. Made with love in Romania.