Informații utile părinților despre Minecraft: Education Edition
Ce este Minecraft? Minecraft este un joc open-world care promovează creativitatea, colaborare și rezolvarea problemelor într-un mediu imersiv, în care singura limită este dată de imaginația jucătorului.

Ce este Minecraft?

Minecraft este un joc open-world care promovează creativitatea, colaborare și rezolvarea problemelor într-un mediu imersiv, în care singura limită este dată de imaginația jucătorului.

Ce este Minecraft: Education Edition?

Minecraft: Education Edition (M: EE) este versiunea educațională de Minecraft, mai exact platforma jocului proiectată pentru utilizare în sălile de clasă. În mod “Clasă”, au fost incluse o gamă de funcții de control pentru profesori. Aceasta vine, de asemenea, cu o serie de funcții complementare educaționale, cum ar fi Code Builder și Chimie! Părinții sau tutorii ar trebui să fie la curent cu următoarele informații:

1. Minecraft: Education Edition (M: EE) diferă de jocul Minecraft complet și ar trebui instalat pe dispozitivul studenților în locul versiunii complete, deoarece există mai multe controale și caracteristici educaționale incluse în M: EE. În plus, ediția educațională Minecraft nu acceptă modificări ale utilizatorilor.

2. Având în vedere natura computerelor „cloud” bazate pe internet, un student poate accesa M: EE acasă sau oriunde are acces la un dispozitiv și o conexiune la internet adecvată.

3. Mediul de joc din M: EE este denumit „lume”. O lume poate fi salvată și reluată într-o etapă ulterioară. Studenții pot face parte din mai multe lumi care pot conține până la maximum 30 de studenți. 4. Cât timp elevii accesează platforma la școală, profesorul poate monitoriza mediul M: EE și acțiunile pe care elevii le întreprind în cadrul jocului (lumea). Când un student accesează jocul în afara mediului de clasă, poate invita alți elevi (presupunând că au acces în școală la Office 365) sau să se alăture lumii lor și să se joace fără niciun fel de monitorizare din partea unui profesor.

Notă: Nu există nimic care să oprească un student pentru a se alătura versiunii publice a Minecraft acasă, însă ediția educațională este limitată la studenții și profesorii care au un cont LearnLink valid și Office 365 activat pe site-ul lor. Recomandăm, ca în cazul oricărei activități online, elevii să fie supravegheați în timp ce utilizează M: EE. Dacă doriți să permiteți copilului dvs. să joace M: EE nu sunt necesare alte acțiuni.

Dacă nu doriți să permiteți copilului dvs. să joace M: EE, datorită designului produsului, singura modalitate de a restricționa accesul copilul dvs. la platforma este să dezactivați contul LearnLink. Acest lucru va elimina accesul la o serie de servicii, inclusiv Office 365 și va restrânge capacitatea lor de învățare online. Platforma nu este în măsură să restricționeze elevii să acceseze versiunea „Trial” a jocului, chiar dacă au fost revocați complet din joc, aceasta este, de asemenea, o setare de furnizor care nu poate fi modificată.

Informații suplimentare despre Minecraft: Education Edition:

Minecraft: Education Edition training:

Ghid pentru elevi:


iTech Academy. Made with love in Romania.

Call Now Button