iTECH vs COVID-19 – iTech WINS
tech vs Covid
COVID-19 a afectat viața oamenilor din întreaga lume, inclusiv educatori și elevi. Echipa Microsoft Education se angajează să ajute profesorii și elevii să rămână conectați și angajați în procesul de învățare. Deoarece unele școli aleg să continue învățarea de la distanță pentru siguranța elevilor și a profesorilor lor, echipele Microsoft pentru educație oferă varianta utilizării …

COVID-19 a afectat viața oamenilor din întreaga lume, inclusiv educatori și elevi. Echipa Microsoft Education se angajează să ajute profesorii și elevii să rămână conectați și angajați în procesul de învățare.

Deoarece unele școli aleg să continue învățarea de la distanță pentru siguranța elevilor și a profesorilor lor, echipele Microsoft pentru educație oferă varianta utilizării unei săli de clasă online, astfel încât elevii și profesorii să găsească noi modalități de a continua să se concentreze pe învățare. Gratuit pentru școli și universități, Teams oferă o sală de clasă online care reunește elevii si profesorii  față în față, teme, fișiere și conversații într-un singur loc accesibil fie pe mobil, tabletă, computer sau browser.

Am auzit povești incredibile despre modul în care profesorii susțin elevii și am primit, de asemenea, întrebări cu privire la modul în care elevii și educatorii pot rămâne conectați folosind tehnologia. Vrem să profităm de acest timp pentru a împărtăși unele dintre modalitățile prin care poți să rămâi conectat și angajat cu sălile de clasă.

Pentru a afla mai multe despre Microsoft Teams și cum să începeți, vă puteți alătura webinariilor live pe 12 martie, între orele 8:00 – 9:30 PST, după care vor fi disponibile la cerere. Pentru a vedea toate site-urile web, vizitați pagina.

  • Special: Cursuri online și prelegeri cu toți elevii: Învățați cum puteți crea o sală de clasă online, cu până la 250 de participanți. Acest webinar este conceput pentru a ajuta utilizatorii aflați la începutul experimentării Microsoft Teams să înceapă și să găzduiască cursuri și întâlniri online.
  • Special: Întâlniri online cu grupuri de studenți prin e-mailul lor: Descoperiți cum puteți să îi angajați pe studenți în cadrul întâlnirilor online pentru grupuri mici. Acest webinar este destinat educatorilor care trebuie să creeze întâlniri ad-hoc cu grupuri de studenți selectați și va acoperi orele de clasă virtuală, sesiuni de îndrumare și alte întâlniri de grup. 
  • Special: Administratori IT – Educație online și continuitate în cursuri: Aflați cum să implementați și să gestionați Teams pentru elevi, școli și clase. Acest webinar este conceput pentru a ajuta administratorii IT în crearea echipelor pentru întâlniri online, colaborare și multe altele. 

Microsoft Teams este inclus în Office 365 plan A1, care este GRATUIT pentru instituțiile de învățământ. Pentru îndrumări IT despre cum să implementați Office 365 și să începeți să folosiți în școala dumneavoastră această platformă, puteți lua legătura cu noi.

Odată ce Microsoft Teams este activat, elevii și profesorii pot începe să o folosească platforma introducând adresa de e-mail a școlii pe echipe.microsoft.com. Pentru orice întrebări sau probleme de asistență, de asemenea ne puteți contacta. Puteti afla de la școli de pe tot globul, care permit învățarea la distanță în moduri ingenioase pe pagina https://www.microsoft.com/en-us/education/products/teams/default.aspx.

Indiferent de instrumentele pe care le utilizați, echipa noastră urează multă sănătate elevilor, profesorilor, personalului școlilor și familiilor dumneavoastră.

Să ne auzim cu bine!


iTech Academy. Made with love in Romania.

Call Now Button