TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


Informatii despre site

Site-ul itechacademy.ro este proprietatea ITECH LEARNING S.R.L. ., persoana juridica romana constituita ca societate pe actiuni de tip inchis, cu sediul social in Bucuresti, Str. Ernest Brosteanu Nr.5, Cam. Nr. 1, Sector 1, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J40/6606/2021, Cod Unic de Inregistrare 44092499, denumita pe parcursul acestor Termeni si Conditii ITECH ACADEMY S.R.L.

Coordonate de contact:

telefon: 021.528.01.10

email: office@itechacademy.ro

website: https://itechacademy.ro

itechacademy.ro este un site dedicat parintilor care vor sa-si inscrie copii la cursurile de iT, precum si tinerilor care doresc sa isi dezvolte cunostintele si abilitatile in domeniul IT, precum si oricarei persoane fizice sau juridice care activeaza in domeniul tehnologiei informatiei sau care doreste sa activeze in acest domeniu prin participarea la cursurile organizate de iTech Academy, accesand cursurile de pregatire derulate de catre aceasta.


1. Termeni generali

itechacademy.ro include: texte, imagini, baze de date, servicii, logo-uri, reclame si constituie ìcontinutulî site-ului mentionat, care este proprietatea companiei ITECH LEARNING S.R.L.


ITECH LEARNING S.R.L. isi rezerva dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage prezentii termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe itechacademy.ro.


Totodata, ITECH LEARNING S.R.L. poate limita accesul la site sau la anumite faclitati din site, poate aduce limitari anumitor IP-uri, fara notificari si fara vreo raspundere.


2. Utilizarea continutului site-ului

Informatiile prezente pe itechacademy.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul Ñutilizatorî al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Puteti copia si tipari continutul site-ului itechacademy.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul itechacademy.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.

Utilizarea site-ului itechacademy.ro presupune acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare.

Nu sunt permise:

ñ modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vanzarea, distributia de materiale realizate prin reproducerea, afisarea sau modificarea continutului itechacademy.ro fara obtinerea acordului prealabil al ITECH LEARNING S.R.L.;

ñ indepartarea insemnului care marcheaza dreptul de autor al itechacademy.ro asupra continutului acestuia;

ñ reproducerea continutului itechacademy.ro si trimiterea acestuia catre alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informatiei;

ñ preluarea, prelucrarea, reproducerea si folosirea informatiilor obtinute prin intermediul www.itechacademy.ro in scopuri comerciale.

Este interzisa orice utilizare a continutului itechacademy.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@itechacademy.ro.


3. Drepturi de autor

Continutul itechacademy.ro este proprietatea ITECH LEARNING S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe apartinand itechacademy.ro, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul scoalainformala.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor ITECH LEARNING S.R.L.


4. Inregistrare, parole, responsabilitatea utilizatorilor

Accesul la scoalainformala.ro este liber.

Accesul utilizatorilor la anumite sectiuni ale scoalainformala.ro este protejat de o parola. Nu dezvaluiti nimanui aceasta parola.

Pentru optiunea ÑLogin/Inregistrareî, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact.

Formularele de inregistrare vor contine informatii detaliate ale utlizatorului, cum ar fi numele complet, adresa de domiciliu, adresa de resedinta, telefon, adresa email, alte date de contact.

Pentru a evita ca persoane neautorizate sa aiba acces la informatiile dumneavoastra personale, va recomandam sa nu dezvaluiti parola, sa bifati ÑLog offî ori de cate ori incheiati sesiunea protejata pe site-ul scoalainformala.ro si sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat, la finalul navigarii dumneavoastra pe site.

Este interzisa partajarea de catre utilizatori a datelor lor de acces (username si parola) in contul itechacademy.ro.

Site-ul itechacademy.ro nu permite accesul mai multor utilizatori (cu aceleasi date de acces) la continutul sau.

In cazul in care apar astfel de situatii, itechacademy.ro isi rezerva dreptul de a suspenda accesul utilizatorului respectiv.


5. Informatiile oferite prin intermediul site-ului & protectia datelor cu caracter personal

Completarea formularului de inscriere este considerata consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice. ITECH LEARNING S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de inscriere.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a Regulamentului General privind Protectia Datelor (EU GDPR 679/2016), ITECH LEARNING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea itechacademy.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii ìContactî din site.

Scopurile in care ITECH LEARNING S.R.L. poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt asociate promovarii si/sau comercializarii serviciilor si/sau produselor ITECH LEARNING S.R.L., cum ar fi:

ñ evidenta calitatii de Ñmembruî a utilizatorilor itechacademy.ro;

ñ procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor itechacademy.ro;

ñ oferirea de alte produse si/sau servicii catre dumneavoastra;

ñ facturarea serviciilor si produselor oferite de catre ITECH LEARNING S.R.L.;

ñ solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizatori;

ñ realizarea de studii de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor oferite prin inetrmediul itechacademy.ro;

ñ contactarea utilizatorilor (prin posta, e-mail, fax, mesaje text, telefon) in legatura cu produse si servicii apartinand ITECH LEARNING S.R.L. sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru utilizatori (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa de a nu fi contactat in acest sens);

ñ inregistrarea informatiilor dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor sau alte programe similare.


Drepturile utilizatorilor:

a. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 si/sau GDPR;

b. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;

c. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre S.C Logticnet Solution S.A.

In situatia in care utilizatorul solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul itechacademy.ro va fi automat restrictionat, deoarece acesta nu poate functiona fara prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul itechacademy.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Site-ul itechacademy.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte persoane sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.


6. Op?iunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la itechacademy.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail. Dezabonarea de la newsletter se face online, trimitand solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback, accesibil pe site dupa logare.


7. Limitarea raspunderii

ITECH LEARNING S.R.L. nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

ñ utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor itechacademy.ro;

ñ acces neautorizat la datele utilizatorului;

ñ declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor itechacademy.ro;

ñ achizitia de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzactii sau mesaje primite si incepute prin/de pe itechacademy.ro;

ñ orice alte probleme legate de serviciile oferite de itechacademy.ro.

In conditiile in care considerati ca un anumit material aflat pe site, postat de catre terti sau utilizatori, incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office@itechacademy.ro.

Site-ul itechacademy.ro este oferit in aceasta forma fara alte garantii. S.C. Logicnet Soplution S.A nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale itechacademy.ro sau ale continutului acestuia.


8. Drept aplicabil

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosita pentru Termeni si Conditii este limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti din Bucuresti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

Utilizatorul site-ului itechacademy.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea itechacademy.ro de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.


9. Suspendarea accesului

Site-ul itechacademy.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.


10. Schimbari ale site-ului

Site-ul itechacademy.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, itechacademy.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Anumite parti ale continutului publicat pe itechacademy.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care itechacademy.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului itechacademy.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Site-ul itechacademy.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, itechacademy.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.


11. Aprobarea comentariilor

Site-ul itechacademy.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului avut in vedere de site, sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de itechacademy.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma itechacademy.ro, daca acestea nu sunt aprobate.

De asemenea, utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii itechacademy.ro a niciunui fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea itechacademy.ro, mesaje de tip Ñjoc piramidalî sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.


12. Modificarea prezen?ei sec?iuni de termeni ?i condi?ii

Site-ul itechacademy.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, itechacademy.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dumneavoastra de utilizator al itechacademy.ro si prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dumneavoastra de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.


13. Confiden?ialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, codul numeric personal, seria si numarul cartii de identitate, seria pasaportului, numarul de telefon, adresa de e-mail sau orice alta data de identificare a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site-ul itechacademy.ro, prin posta electronica sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.


14. Protec?ia datelor cu caracter personal

Angajamentul ITECH LEARNING S.R.L. cu privire la protectia datelor cu caracter personal

Increderea dumneavoastra Ón serviciile ?i personalul nostru este una din principalele noastre preocupari.

In acest sens, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe continua imbunatatire in intreaga noastra activitate.

ITECH LEARNING S.R.L. cunoa?te importan?a datelor dumneavoastra personale ?i se angajeaza sa protejeze confiden?ialitatea ?i securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam Óntr-o maniera integrata informa?iile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, Ón cadrul prezentelor Termeni si Conditii.


ITECH LEARNING S.R.L. este o persoana juridica romana, constituita ca societate pe actiuni de tip inchis, cu participare exclusiva privata.


ITECH LEARNING S.R.L. are sediul social in Bucuresti, Str.Ernest Brosteanu nr.5, sector1, Inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/6606/2021, Cod Unic de Inregistrare 44092499, cont bancar RO91RZBR0000060003661669 deschis la LIBRA BANK Sucursala “Pantelimon”.


ITECH LEARNING S.R.L. respecta confidentialitatea tuturor clientilor nostri si confidentialitatea tuturor vizitatorilor website-urilor noastre si va trata/prelucra datele personale cu mare atentie, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvata. ITECH LEARNING S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastra, in calitate de persoane vizate, sau indirect cu ocazia derularii raporturilor comerciale/contractuale si/sau participarii la evenimentele / conferintele / workshop-urile / sesiunile demonstrative organizate de catre ITECH LEARNING S.R.L. sub egida iTech Academy sau sub o alta egida in functie de alt proiect de acest gen initiat / gestionat.

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastra, daca sunt oferite cu buna stiinta, de buna voie, din proprie initiativa, fie la solicitarea ITECH LEARNING S.R.L., de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comanda servicii online, formularul de inregistrare etc., prin abonarea la newslettere (bineinteles, doar dupa ce ati optat sa primiti aceste newslettere), participarea la tombole, concursuri, programe de fidelitate, campanii promotionale etc., prin completarea datelor in formularul respectiv de inregistrare cont pe un website ITECH LEARNING S.R.L., etc.

Utilizarea acestui website dar si a altor website-uri ale ITECH LEARNING S.R.L. de catre dumneavoastra se supune prezentelor prevederi si Conditiilor generale, tehnice si de participare ale / Regulamentelor ITECH LEARNING S.R.L. .

Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizati niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizati datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii sa fie conditionate de furnizarea datelor dvs. personale.

ITECH LEARNING S.R.L.nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai jos mentionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.

Ce date cu caracter personal prelucreaza ITECH LEARNING S.R.L.?

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice opera?iune sau set de opera?iuni, care se efectueaza asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, Ónregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, blocarea, ?tergerea, distrugerea, arhivarea.

Pentru a accesa website-urile ITECH LEARNING S.R.L., nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal.

In contextul desfasurarii activitatii curente a ITECH LEARNING S.R.L., inclusiv derularii activitatii comerciale/contractuale, participarii la evenimentele / conferintele / simpozioanele / workshopurile / sesiunile demonstrative / alte evenimente / manifestari specializate organizate de catre ITECH LEARNING S.R.L., implicand achizitionarea de servicii ITECH LEARNING S.R.L. oferite pe website sau in alt mod sau abonarea la newsletter-ele EI SA, precum si in contextul indeplinirii obligatiilor legale, va putem solicita anumite date cu caracter personal.

In acest sens, ITECH LEARNING S.R.L. va prelucra, printre altele, urmatoarele date cu caracter personal: numele ?i prenumele, telefon/fax, adresa de domiciliu/re?edin?a, e-mail, profesie, loc de munca, adresa IP, nr. card bancar, data expirarii cardului, codul CVV2/CVC2, seria si numarul cartii de identitate, seria pasaportului, codul numeric personal, numele si prenumele parintilor, seria si numarul certificatului de nastere, scoala absolvita, studiile efectuate, seria si numarul diplomei scolii absolvite, serie si numar adeverinta medicala,etc.

Cine sunt persoanele vizate?

Persoanele (vizate) ale caror date pot fi prelucrate de catre ITECH LEARNING S.R.L., exclusiv in scopurile mai jos mentionate sunt:

ñ Clientii persoane fizice / juridice ai ITECH LEARNING S.R.L. (actuali, fosti sau potentiali), public larg, reprezentantii/imputernicitii acestora, legali sau conventionali;

ñ Reprezentantii/imputernicitii/persoanele de contact ale persoanelor juridice (parteneri de afaceri/contractuali, organizatori, co-organizatori, furnizori, prestatori de servicii, locatari, etc.- actuali, fosti sau potentiali) si ai institutiilor/autoritatilor publice.


Consecintele refuzului furnizarii datelor cu caracter personal

Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte. Pentru a va putea oferi anumite servicii specifice activitatii ITECH LEARNING S.R.L. (de ex., dar fara a se limita la, inscriere cursuri / sesiuni de pregatire / formare profesionala), ITECH LEARNING S.R.L. va solicita datele cu caracter personal necesare prestarii respectivelor servicii, iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor ITECH LEARNING S.R.L..

Atunci cand achizitionati un serviciu furnizat de ITECH LEARNING S.R.L., precum si atunci cand participati la evenimentele / conferintele / simpozioanele / workshopurile / sesiunile demonstrative / alte evenimente / manifestari specializate organizate de catre ITECH LEARNING S.R.L., vom colecta date personale in legatura cu prestarea respectivelor servicii. Totodata, in calitate de potential client al ITECH LEARNING S.R.L., vom colecta date cu caracter personal (imagine, date prelucrate prin sisteme de supraveghere video etc.) in vederea indeplinirii obligatiilor legale si desfasurarii activitatii curente (interes legitim).

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea accesarii serviciilor ITECH LEARNING S.R.L., dumneavoastra sunteti informat/a si/sau va exprimati in mod expres consimtamantul (va dati acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (legislatia interna si dreptul comunitar-UE).


In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru oferirea unui serviciu, pentru indeplinirea unei obligatii legale, si nici nu este justificata de un interes legitim al ITECH LEARNING S.R.L., dumneavoastra puteti refuza o astfel de prelucrare sau va puteti retrage consimtamantul dat anterior, refuzul urmand sa produca efecte pentru viitor. Spre exemplu, persoanele vizate isi pot retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing direct, oferte personalizate, oricand si fara sa fie necesar sa indice un motiv. Ulterior solutionarii cererii de retragere a consimtamantului, persoana vizata nu va mai primi informari comerciale cu privire la evenimentele/serviciile oferite de ITECH LEARNING S.R.L..


Care sunt scopurile colectarii datelor cu caracter personal ?

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri:

 • organizarea de evenimente / conferinte / simpozioane / workshopuri / sesiuni demonstrative / alte evenimente / manifestari specializate;
 • organizarea si sustinerea de cursuri / programe de pregatire si formare profesionala / alte sesiuni de transmitere de know-how in domeniul tehnologiei informatiei;
 • derularea activitatii comerciale/contractuale a ITECH LEARNING S.R.L.;
 • facturarea si incasarea contravalorii serviciilor ITECH LEARNING S.R.L.;
 • marketing, promovare, reclama, publicitate, concursuri, loterii publicitare, programe de loialitate, inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate;
 • dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor;
 • gestionarea relatiilor cu clientii; comunicarea comerciala cu clientii prin orice mijloc de comunicare;
 • indeplinirea obligatiilor legale incidente;
 • comunicarea cu organismele/autoritatile/institutiile publice sau de interes public;
 • activitati de audit si control/supraveghere;
 • arhivare, scopuri statistice;
 • colectare debite/recuperare debite restante;
 • solutionarea disputelor si litigiilor, punerea in executare a unor hotarari judecatoresti, arbitrale, ordine judecatoresti , etc.


ITECH LEARNING S.R.L. va considera toate informatiile colectate de la dumneavoastra ca fiind confidentiale si nu le va partaja cu terti (cu exceptia organizatorilor/co-organizatorilor unor evenimente derulate in comun cu partenerii / colaboratorii ITECH LEARNING S.R.L.) fara consimtamantul dumneavoastra expres si anterior.


Cine sunt destinatarii datelor dumneavoastra cu caracter personal?

Destinatarii datelor pot fi chiar persoanele (vizate) care au furnizat datele persoane, dupa cum urmeaza:

ñ Clienti persoane fizice / persoane juridice ai ITECH LEARNING S.R.L. (actuali, fosti sau potentiali), public larg, reprezentanti/imputerniciti ai acestora, legali sau conventionali; (pentru scopul derularii raporturilor comerciale/contractuale);

ñ Organizatori si co-organizatori de cursuri / programe de pregatire / formare profesionala, locatori / locatari ai spatiilor / salilor de curs detinute sub orice titlu de catre ITECH LEARNING S.R.L., furnizori, prestatori de servicii, furnizori si alte entitati juridice ñ parteneri de afaceri/contractuali ai ITECH LEARNING S.R.L., autoritati/institutii publice;


Destinatarii (altii decat persoanele vizate) datelor pot fi:

ñ autoritati publice centrale si locale, autoritati judecatoresti, politie, parchet (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), societati bancare, executori judecatoresti, societati de asigurare si reasigurare, organizatii de cercetare a pietei (scop statistic) etc.

Confidentialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurata de catre ITECH LEARNING S.R.L. si nu vor fi furnizate catre alti terti in afara celor mentionati in prezentul document.


Prelucrarea datelor cu caracter personal in scop promotional (marketing)

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra (cum ar fi: nume si prenume, adresa de email, nr. fax, nr. telefon mobil/fix, etc ) vor putea fi prelucrate de ITECH LEARNING S.R.L. cu respectarea drepturilor dvs., in special a dreptului de informare si opozitie, in urmatoarele scopuri: marketing (inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile ITECH LEARNING S.R.L., inclusiv cele dezvoltate impreuna cu un partener ITECH LEARNING S.R.L., prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin intermediul serviciilor de comunicatii electronice. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai ITECH LEARNING S.R.L. cu respectarea drepturilor dumneavoastra.

In cazul in care ITECH LEARNING S.R.L. intentioneaza sa utilizeze datele dumneavoastra in scopuri de marketing direct (daca persoanele vizate au optat in acest sens) dumneavoastra veti fi informati in prealabil. Dumneavoastra va puteti exercita dreptul de prevenire a unei asemenea prelucrari prin selectarea casetelor adecvate din formularele/documentele utilizate pentru colectarea datelor cu caracter personal.


Indiferent de situatie, in cazul in care veti dori ca datele cu caracter personal sa inceteze a mai fi prelucrate de ITECH LEARNING S.R.L. ne puteti solicita in mod expres incetarea oricarei prelucrari de date din partea noastra. Totodata, atunci cand veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative din partea ITECH LEARNING S.R.L., va puteti dezabona folosind butonul ÑDezabonareî sau ÑUnsubscribeî.


In relatia cu ITECH LEARNING S.R.L., dumneavoastra beneficiati conform prevederilor legale aplicabile de urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor si dreptul la opozitie.


Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

Œn vederea realizarii scopului mentionat, ITECH LEARNING S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe toata perioada de desfasurare a activitatilor ITECH LEARNING S.R.L., pana in momentul in care dumneavoastra, sau reprezentantul legal/conventional al dumneavoastra, veti exercita dreptul de opozitie / de stergere (cu exceptia situatiei in care ITECH LEARNING S.R.L. prelucreaza datele in baza unei obligatii legale sau justifica un interes legitim). Ulterior Óncheierii operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, Ón scopul pentru care au fost colectate, daca dumneavoastra sau reprezentantul legal/conventional nu veti exercita dreptul de opozitie/de stergere, conform legii, aceste date vor fi arhivate de catre ITECH LEARNING S.R.L. pe durata de timp prevazuta Ón procedurile interne ITECH LEARNING S.R.L. si/sau vor fi distruse.


Ce masuri de siguranta sunt utilizate pentru protejarea datelor dumneavoastra?

Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale, precum si eventualele abuzuri, utilizam metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici si proceduri de lucru adecvate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.

Securitatea integrala a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodata garantata. In timp ce ITECH LEARNING S.R.L. depune toate eforturile in privinta protejarii datelor dumneavoastra personale, nu putem garanta in mod absolut securitatea datelor transmise catre website-urile ITECH LEARNING S.R.L. Orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastra. Odata ce primim informatia referitoare la dumneavoastra, vom utiliza proceduri si masuri stricte de siguranta impotriva utilizarii neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulgarii datelor personale.


Securitatea datelor bancare

In cazul platilor efectuate cu cardul (exemplu: achizitionare produse si servicii online), comercializarea se efectueaza prin intermediul solutiilor de plata online oferite de terti autorizati in relatia cu ITECH LEARNING S.R.L.. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv/nelegal de persoane neautorizate, tertii autorizati in relatia cu ITECH LEARNING S.R.L. garanteaza legalitatea si securitatea datelor personale (numar de card, data expirarii, etc) si a sistemelor informatice utilizate.


Conditiile transferurilor de date personale in afara spatiului UE si al Zonei Economice-Europene

Transferurile de date in afara spatiului UE si al Zonei Economice-Europene se pot face numai in conditiile prevazute de legislatia specifica nationala si UE privind protectia persoanelor in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestora.


Care sunt drepturile Dumneavoastra?

Prin citirea acestui document, dumneavoastra ati fost informat/a cu privire la drepturile de care beneficiati, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul individual automatizat.

Totodata, atunci cand prelucrarea se realizeaza prin consimtamant, dumneavoastra aveti dreptul, de a va retrage consimtamantul in orice moment in forma scrisa, adresata ITECH LEARNING S.R.L., in conditiile legislatiei aplicabile, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia. De asemenea, dumneavoastra aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, prelucrarii datelor personale in scop de marketing direct, utilizand, daca este cazul, functia de dezabonare inclusa in materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri, dumneavoastra aveti dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit, ca datele cu caracter personal pe care le furnizati catre ITECH LEARNING S.R.L. sa faca obiectul unei prelucrari, cu mentionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive intemeiate si legitime, legate de situatia dumneavoastra particulara, cu exceptia cazurilor in care ITECH LEARNING S.R.L. demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. In caz de opozitie nejustificata, ITECH LEARNING S.R.L. este indreptatita sa prelucreze in continuare datele in cauza.


Prin citirea acestui document dumneavoastra ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca datele cu caracter personal furnizate catre ITECH LEARNING S.R.L. constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de ITECH LEARNING S.R.L. si/sau derularea activitatii comerciale/contractuale.


In cazul in care dumneavoastra, direct sau prin reprezentant, va exercitati drepturile mentionate mai sus, in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului repetitiv, ITECH LEARNING S.R.L. poate:

ñ fie sa perceapa o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentu luarea masurilor solicitate;

ñ fie sa refuze sa dea curs cererii.

De asemenea, in cazul in care persoanele vizate, direct sau prin reprezentant, isi exercita dreptul de opozitie in mod vadit nefondat, nejustificat sau excesiv, in special din cauza caracterului lor repetitiv, ITECH LEARNING S.R.L. este indreptatita sa considere orice raport incheiat cu clientul ITECH LEARNING S.R.L.de drept reziliat, fara nicio alta formalitate sau interventie a instantelor judecatoresti, cu exceptia unei notificari prealabile.

De asemenea, dumneavoastra va este recunoscut dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere si de a introduce o cale de atac judiciara.


Cum va puteti exercita drepturile dumneavoastra?

Pentru exercitarea oricarui drept prevazut de legislatia interna si / sau europeana (cu referire in special la EU GDPR) dumneavoastra va puteti adresa specialistului de date personale (DPO) din cadrul ITECH LEARNING S.R.L. cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email:

office@itechacademy.ro sau la urmatoarea adresa de corespondenta: ITECH LEARNING S.R.L., Bucuresti, Str. Ernest Brosteanu, nr.5, Sector 1. Cererii i se va atasa o copie lizibila a actului de identitate al semnatarului.


Toate aceste prevederi pot suferi modificari/actualizari ocazionale. Va recomandam sa verificati la fiecare utilizare a website-urilor ITECH LEARNING S.R.L. prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informati in legatura cu acestea. Prin accesarea website-urilor ITECH LEARNING S.R.L. sau utilizarea serviciilor ITECH LEARNING S.R.L. prin intermediul website-urilor mentionate, ulterior modificarilor, se vor considera acceptate noile prevederi.

Prezentul set de Termeni si Conditii a fost adoptat la data de 24 Iulie 2019.


Va multumim!

iTech Academy. Made with love in Romania.

Call Now Button