Dragi Părinți

În contextul încetării stării de alertă în România și al renunțării la măsurile restrictive impuse de autorități, am deschis a doua sală de curs în locația din Strada Aviator Jean Texier, nr. 17, pentru sesiunile cu mai mult de 3 cursanți.

Din experiența noastră, cursurile face-to-face aduc nenumărate avantaje față de cursurile online având o dinamică de necontestat, îndeamnă cursantul la interacțiune reală alături de colegii de grupă, dau energie și cresc stima de sine.

Pe lângă aceste avantaje, am mai observat și că:

Prezența instructorului sporește atenția cursantului

Oferă facilitate în prezentarea elementelor de curs, direct pe ecranul cursantului

Cursantul primește feedback instant pe elementele care îi pun probleme

Mai mult de atât, interacțiunea alături de colegii de grupă creează deschidere spre viață socială și oportunitatea de a lega prietenii, elimină tracul și presupune depășirea unor bariere emoționale, fiind utile copiilor mai timizi dar și celorlalți în contextul ieșirii din pandemie.

Venim totuși cu precizări referitoare la regulile de protecție sanitară ce vor fi în continuare respectate în cadrul cursurilor cu prezență fizică și care vor intra în vigoare din data de 9 Martie 2022.

Masca de protecție – va fi purtată în continuare în mod obligatoriu de către instructorii noștri în spațiile închise.

Sala de clasă pentru grupele cu peste 3 cursanți – s-a mutat într-un spațiu nou, în aceeași incintă dar în alt corp de clădire, cu access direct din exterior fără legătură cu alte spații comune.

Echipamentele utilizate – se vor dezinfecta în continuare după fiecare sesiune, indiferent în care din sălile de clasă se va desfășura sesiunea

Astfel vă invităm să dați curs invitației noastre de a vă înscrie copilul la cursurile iTech Academy, la oricare din sediile noastre

Locația Dorobanți/Primăverii

Strada Aviator Jean Texier, 17

Locația Piața Muncii

Strada Delea Veche, 24

Pentru mai multe informații, vă stăm cu plăcere la dispoziție.

Call Now Button